Networksgroup Consultancy 

voor groei en ontwikkeling in communicatie

Welkom op onze website!

Networksgroup Consultancy focust zich op communicatie, coaching en digitalisering, met als doel het activeren van klanten, werknemers, groepen en individuen en het verbeteren van interne- en externe communicatie zowel intern als extern.

Wij hebben PC² ontwikkeld, een proces dat ondersteund wordt met een video communicatie applicatie voor Publieke Content Conversie en Persoonlijke Coaching en Communicatie. 

Het PC² proces voor Publieke Content Communicatie vertaalt generieke juridische, IT-technische of wetenschappelijke communicatie naar het begripsniveau van de specifieke doelgroep, waarbij gebruik wordt gemaakt van video messaging om gerichte interactie te realiseren.

Het PC² proces voor Persoonlijke Coaching en Communicatie biedt digitale ondersteuning aan cursussen die gericht zijn op het activeren van de latente vaardigheden om zowel het sociale leven als de werkomstandigheden op positieve wijze in te richten en een goed welbevinden te creëren. De zogenaamde zelfmanagementvaardigheden.

Wij zijn gecertificeerd voor de GRIP&GLANS groepscursus en leveren daarnaast cursussen op het gebied van versterking van de zelfmanagementvaardigheden ten behoeve van herstel en preventie van burn-out en voor echtscheidingsproblematiek. 

Wilt u meer informatie over onze diensten of cursussen? Vul het contactformulier in of bel (06) 5310 5325.
 Opbellen
E-mail