Networksgroup Consultancy 

voor groei en ontwikkeling in communicatie

GRIP&GLANS voor ouderen

Iedereen is in belangrijke mate zelf verantwoordelijk voor zijn of haar geluk. Soms is het goed de balans op te maken en te kijken hoe het beter of plezieriger kan. Positief in het leven staan en tegenslag of verlies overwinnen? Haal eruit wat erin zit! 

De cursus GRIP&GLANS helpt u daarbij; aan de hand van de "Glansschijf" krijgt u inzicht in de elementen die uw leefplezier en geluksgevoel beïnvloeden. We geven u tips en handvatten hoe u plezieriger kunt leven. U gaat hiermee aan de slag en wij helpen u een eindje op weg. De cursus is als groepscursus te volgen, met 6 wekelijkse bijeenkomsten van 2-2,5 uur en een terugkombijeenkomst, maar ook als op individueel niveau in de vorm van 6 wekelijkse individuele huisbezoeken van 1-1,5 uur.

Hieronder beantwoorden wij een aantal veelgestelde vragen:

Waarom zou ik dit doen?

Het kost u een beetje tijd, maar kan u enorm veel opleveren. Naast een flinke dosis plezier ervaren de meeste deelnemers dat zij langdurig positiever gestemd, daadkrachtiger zijn en meer grip hebben op het leven. 

Legt iedereen zijn ziel en zaligheid bloot?

De cursus is niet bedoeld om diep op problemen in te gaan, er wordt gekeken naar wensen en mogelijkheden. De docent geeft op heldere en respectvolle wijze richting en gaat in op (met name positieve) wensen, ervaringen en doelstellingen.

Moet alle bijeenkomsten volgen?

Aanwezigheid is wenselijk, maar niet verplicht. Uit onderzoek blijkt dat 95% van de deelnemers positief blijkt en alle bijeenkomsten volgt.

Hoe eenvoudig of moeilijk is de cursus?

Het fundament is de "Glansschijf" en de kracht ervan is de eenvoud. Aan de hand van dit hulpmiddel en de uitleg gaat u zelf aan de slag om uw situatie in kaart te brengen. De uitdaging ligt in het stellen en realiseren van uw eigen doelen met de docent en eventuele medecursisten (versie groepscursus) als sparringpartner. 

Wilt u meer informatie over onze diensten of cursussen? Vul het contactformulier in of bel (06) 5310 5325.


Opbellen
E-mail