Networksgroup Consultancy 

voor groei en ontwikkeling in communicatie

GLANS-scheiding

Een echtscheiding brengt onzekerheid, verdriet, gemis, geregel en verandering met zich mee. Veelal worden echtscheidingen op een onprettige, niet-respectvolle manier afgerond, met een negatief gevoel voor beide partijen na afloop.

De veranderingen door een echtscheiding hebben directe invloed op de verschillende belangen in het persoonlijk welbevinden. (gemak/comfort, lichamelijke activiteit, affectie, netwerk/nut en sterke punten). Door bij aanvang van de echtscheiding een start te maken met het in kaart brengen van de huidige situatie van welbevinden en een voorstelling te maken van de verschillende domeinen van welbevinden na de scheiding, worden personen voorbereid op de nieuwe situatie. Hierdoor is men op een positieve wijze bezig invulling te geven aan het welbevinden in de situatie na de scheiding en ligt de nadruk minder op de negatieve situatie die voorbij is.

De cursus kan een aanvulling zijn op bestaande mediation gesprekken, of ondersteunend zijn aan juridische gesprekken, maar ook kan de cursus na de echtscheiding gestart worden. 

Wilt u meer informatie over onze diensten of cursussen? Vul het contactformulier in of bel (06) 5310 5325.


Opbellen
E-mail