Networksgroup Consultancy 

voor groei en ontwikkeling in communicatie

Coaching, training & Educatie.

Met PC² geeft Networksgroup Consultancy diverse trainingen gericht op communicatieve vaardigheden en persoonlijke coaching. Door de ervaring met achterliggende gedachte bij de GRIP&GLANS cursus, hebben wij een focus gelegd op 2 doelgroepen die gebaat zijn bij een bewustwording van het persoonlijk welbevinden en een versterking van de zelfmanagementvaardigheden. 

Het persoonlijk welbevinden bestaat voor iedereen uit 5 domeinen, namelijk gemak/comfort, lichamelijke activiteit/leuke dingen doen, affectie, netwerk/nuttig voelen en sterke punten. Deze domeinen dienen bij iedereen gevuld te zijn om een goed gevoel van welbevinden te ervaren. 

Door het versterken van de zelfmanagementvaardigheden, bestaande uit initiatief nemen, self-efficacy, investeren, positief perspectief en multifunctionaliteit / variëteit in hulpbronnen, is men in staat om de verschillende domeinen van welbevinden te beheren, onderhouden en reserves op te bouwen. zowel bij een burn-out als bij een echtscheiding staat het welbevinden onder druk en dient men hier actief mee aan de gang te gaan, om een positief beeld te creëren voor de toekomstige situatie


Wilt u meer informatie over onze diensten of cursussen? Vul het contactformulier in of bel (06) 5310 5325.


Opbellen
E-mail